Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  1. Verklaring van de termen:
    Klant = particulier of bedrijf dat een product of dienst afneemt op de website www.TekenJuf.nl
    Dienst = cursus, creatieve workshop, kinderfeestje
  2. Bij aanschaf van een ‘product of dienst’, is de klant verplicht het verschuldigde bedrag vooraf te voldoen, tenzij anders schriftelijk wordt overeengekomen.
  3. Indien de klant een ‘product of dienst’ aanschaft op de website www.TekenJuf.nl houdt in dat de klant akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.
  4. Een aanschaf van een ‘product of dienst’ is van rechtswege bindend en kan alleen in overleg worden ontbonden.
  5. Na bevestiging deelname (deelnemerslijst) aan tekencursus is deze bindend. Wordt de deelname binnen 4 weken vóór aanvang van de tekencursus geannuleerd, dan is de klant € 12,50 verschuldigd aan TekenJuf.
  6. In geval van eventuele geschillen die optreden als gevolg van een ontevredenheid over een ‘product of dienst’, zal de eigenaar van  www.TekenJuf.nl haar uiterste best doen om het geschil op te lossen.
  7. De website www.TekenJuf.nl verwerkt persoonsgegevens van klanten ten behoeve van de uitvoering van de diensten en aanverwante activiteiten in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens.
  8. Op deze website wordt gebruik gemaakt van het analyseprogramma Google Analytics. Voor het bijhouden van bezoekers van deze website  wordt een cookie geplaatst.
  9. Niets op deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van de website www.TekenJuf.nl.
  10. Het auteursrecht van alle afbeeldingen op de website www.TekenJuf.nl berust bij Gabriela Brakenhoff.
  11. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.